Looking For Anything Specific?

Gündoğmuş Uçansu Şelalesi - Toroslar'daki saklı güzellik "Uçansu Şelalesi" - Antalya uçansu şelalesi, türkiye'nin doğal harikalarından birisidir.

Gündoğmuş Uçansu Şelalesi - Toroslar'daki saklı güzellik "Uçansu Şelalesi" - Antalya uçansu şelalesi, türkiye'nin doğal harikalarından birisidir.. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır. Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş'a bağlı kayabükü köyü (çündüre) sınırlarında bulunuyor. Yerel halk tarafından, çündere şelalesi, uçansu şelalesi, alara şelalesi gibi isimler ile anılır. Şelaleye yakın diğer köy ise eskibağ köyü. Antalya'da çok sayıda bulunan uçansu şelalelerinden bir tanesidir.

Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinde doğan ve 3 kol üzerinden dökülerek ilerleyen uçansu şelalesi'nde, akdağ ile geyik dağlarındaki karların erimesiyle en coşkulu dönem yaşanıyor. Uçansu şelalesi yakınlarında yapılacak şeyler. Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş'a bağlı kayabükü köyü (çündüre) sınırlarında bulunuyor. Şelaleye yakın diğer köy ise eskibağ köyü. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı.

Gündoğmuş Ucansu Şelalesi - Home | Facebook
Gündoğmuş Ucansu Şelalesi - Home | Facebook from lookaside.fbsbx.com
Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı. Wikiloc premium ile reklamlardan kurtulun →. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır. 27 haziran 2019 09:35 199. Uçansu şelalesi, her yıl binlerce turistin üzerinde rafting yaptığı alara çayı'nın kaynağımı oluşturmaktadır. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı. Gündoğmuş ilçesi eskibağ ve kayabükü sınırları içerisinde, toroslar'ın zirveleri geyik ve akdağ'ın eriyen karlarının oluşturduğu uçansu şelalesi , yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülüyor. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi.

Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi.

Şelaleye yakın diğer köy ise eskibağ köyü. Ayrıca gündoğmuş köyü ile uçansu şelalesi arasının en az 20 km olduğunun ve şelaleye kadar gidecek aracının bulunmadığının da altını çiziyorlar. Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş'a bağlı kayabükü köyü (çündüre) sınırlarında bulunuyor. Kayabükü ve eskibağ köylerinin sınırlarında toros dağları'nın. Antalya'da çok sayıda bulunan uçansu şelalelerinden bir tanesidir. Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinden doğan uçansu şelalesi, ormanın içinde adeta saklı bir güzellik oluşturuyor. Wikiloc premium ile reklamlardan kurtulun →. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır. Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinde doğan ve 3 kol üzerinden dökülerek ilerleyen uçansu şelalesi'nde, akdağ ile geyik dağlarındaki karların erimesiyle en coşkulu dönem yaşanıyor. Ya da gündoğmuş'tan dolana dolana asfalt ama zorlu bir yoldan inilir. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı. Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinde doğan, yaklaşık 50 metre yükseklikten 3 kol üzerinden uygulamalari i̇ndi̇rebi̇li̇rsi̇ni̇z.

Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş i̇lçesi kayabükü köyünün altındaki vadi içindedir. Antalya'nın gündoğmuş ilçesinde toroslar'ın zirvesinde doğan, yaklaşık 50 metre yükseklikten 3 kol üzerinden uygulamalari i̇ndi̇rebi̇li̇rsi̇ni̇z. Antalya uçansu şelalesi, türkiye'nin doğal harikalarından birisidir. Müthiş bir güzellik antalyada başka hiç bir erde böyle güzellik yok Uçansu şelalesi, her yıl binlerce turistin üzerinde rafting yaptığı alara çayı'nın kaynağımı oluşturmaktadır.

ALARA (UÇANSU) ŞELALESİ , GÜNDOĞMUŞ , ANTALYA | Şelaleler ...
ALARA (UÇANSU) ŞELALESİ , GÜNDOĞMUŞ , ANTALYA | Şelaleler ... from i.pinimg.com
Yerli turistler kadar yabancı turistlerin de yoğun ilgisini gören şelale, gündoğmuş ilçesi sınırlarındadır ve alara irmağı'na hayat verir. Şelalenin adı toroslardan gelen suların yeşilliklerin üzerinden dökülmesi sebebi ile uçansu şelales i olarak belirlenmiştir. Wikiloc premium ile reklamlardan kurtulun →. Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş i̇lçesi kayabükü köyünün altındaki vadi içindedir. Antalya'da çok sayıda bulunan uçansu şelalelerinden bir tanesidir. Uçansu şelalesi yakınlarında yapılacak şeyler. Gündoğmuş uçansu şelalesi en dikkat çekici özelliği 1992 yılında 1. Bu tur için toplam puanınız.

Ya da gündoğmuş'tan dolana dolana asfalt ama zorlu bir yoldan inilir.

Gündoğmuş şehrinde ucansu selalesi konumuna toplu taşıma. Kayabükü ve eskibağ köylerinin sınırlarında toros dağları'nın. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı. Antalya uçansu şelalesi, türkiye'nin doğal harikalarından birisidir. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülen uçansu şelalesi, akdağ ve geyik dağlarındaki karların. Bu yazımızda uçansu şelalesi hakkında bilgi ve uçansu şelalesine nerede? 37 yorum, makale ve 61 resme bakın. Bölgede bulunan çündere deresinden dolayı çündere şelalesi olarak da anılmaktadır. Uçansu şelalesi yakınlarında yapılacak şeyler. Gündoğmuş ilçesi eskibağ ve kayabükü sınırları içerisinde, toroslar'ın zirveleri geyik ve akdağ'ın eriyen karlarının oluşturduğu uçansu şelalesi , yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülüyor. Gündoğmuş uçansu şelalesi toros zirvelerinden 2800 metrelik geyik dağı'dan gelen kar suları ile beslenen alara nehrinde, muhteşem bir doğa harikasıdır.

Kayabükü ve eskibağ köylerinin sınırlarında toros dağları'nın. Uçansu şelalesi nerede, nasıl gidilir. Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş i̇lçesi kayabükü köyünün altındaki vadi içindedir. Gündoğmuş ilçesi eskibağ ve kayabükü sınırları içerisinde, toroslar'ın zirveleri geyik ve akdağ'ın eriyen karlarının oluşturduğu uçansu şelalesi , yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülüyor. Uçansu şelalesi yakınlarında yapılacak şeyler.

Gündoğmuş Uçansu Şelalesi - Kırkdönme Kervan Yolu Turu
Gündoğmuş Uçansu Şelalesi - Kırkdönme Kervan Yolu Turu from tolimtur.com
Uçansu şelalesi nerede, nasıl gidilir. Kayabükü ve eskibağ köylerinin sınırlarında toros dağları'nın. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi oldu. Wikiloc premium ile reklamlardan kurtulun →. Uçansu şelalesi, her yıl binlerce turistin üzerinde rafting yaptığı alara çayı'nın kaynağımı oluşturmaktadır. Bölgede bulunan çündere deresinden dolayı çündere şelalesi olarak da anılmaktadır. Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi. Gündoğmuş şehrinde ucansu selalesi konumuna toplu taşıma.

Gündoğmuş şehrinde ucansu selalesi konumuna toplu taşıma.

Müthiş bir güzellik antalyada başka hiç bir erde böyle güzellik yok Antalya'nın gündoğmuş ilçesi sınırlarında yer alan, bulunduğu bölgenin hava sıcaklığı 15 dereceyi geçmeyen uçansu şelalesi, yaz aylarında serinlemek isteyenlerin adresi. 27 haziran 2019 09:35 199. Ayrıca gündoğmuş köyü ile uçansu şelalesi arasının en az 20 km olduğunun ve şelaleye kadar gidecek aracının bulunmadığının da altını çiziyorlar. Şelalenin adı toroslardan gelen suların yeşilliklerin üzerinden dökülmesi sebebi ile uçansu şelales i olarak belirlenmiştir. Antalya uçansu şelalesi, türkiye'nin doğal harikalarından birisidir. Derece sit alan ilan edilmesi. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülen uçansu şelalesi, akdağ ve geyik dağlarındaki karların. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır. 2.011 beğenme · 7 kişi bunun hakkında konuşuyor. Gündoğmuş i̇lçesi'ne 25, alanya'ya 95 ve antalya'ya 167 kilometre uzaklıktadır. 37 yorum, makale ve 61 resme bakın. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı.

Uçansu şelalesi antalya gündoğmuş'a bağlı kayabükü köyü (çündüre) sınırlarında bulunuyor gündoğmuş. Antalya'nın gündoğmuş i̇lçesi'nde, torosların zirvesinde doğan ve yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki uçansu şelalesi, 'ormanın içindeki saklı cennet' olarak tanınmaya başlandı.

Posting Komentar

0 Komentar